Tallinna lasteaedadesse jõudsid Ozobot ja Blue-Bot robotid

Odoo CMS- Sample image floating

Koostöös Tallinna Haridusametiga tarnisime kõikidesse Tallinna 126 munitsipaallasteaeda Ozobot Bit 2.0 ja Blue-Bot programmeeritavad haridusrobotid. See on järg ülemöödunud aastal lasteaedadesse jõudnud mesimummu-kujuliste Bee-Bot robotitele, mis on kujunenud ülimalt populaarseteks STEAM oskuste õppevahenditeks.


"Võib öelda, et robootikaõpetuse põimimine lasteaedade õppetegevusse on ka maailma mastaabis suhteliselt uudne ja murranguline samm," tõdes abilinnapea Vadim Belobrovtsev. "Kahtlemata muudab robotitega tegelemine lasteaia õppetöö oluliselt põnevamaks ja mängulisemaks."


Tallinna haridusameti üldosakonna juhataja Rainer Rannala sõnul soetas linn ülemöödunud aastal lasteaedadele mesimummu-kujulised Bee-Bot robotid ja uute haridusrobotite soetamine on järg siis alustatule. "Bee-Bot robotid on lasteaedade õppetegevuse rikastamisel oma koha leidnud ning uued robotid täiendavad neid võimalusi veelgi," ütles Rannala. "Bee-Bot robotiteid kasutavad lasteaiad näiteks matemaatika, loodusteaduste, emakeele ja võõrkeelte õpetamiseks. Blue-Bot roboteid saab samuti rakendada erinevate teemade õpetamiseks, kuid samal ajal antakse lastele ka algteadmisi programmeerimisest."


Blue-Bot komplektides sisalduvad ka programmi käsulugejad, mis võimaldavad robotit juhtmevabalt kontrollida ning mugavalt uusi algoritme koostada või programmi siluda.


Julgustame kõiki linna lasteaedade lapsevanemaid robotite kasutuse kohta huvi üles näitama ja nõu ning jõuga toeks olema.


https://www.youtube.com/watch?v=jg1XLg8TYsQ&feature=emb_title



Kasulikud viited:


  • Bee-Bot õpilugude raamat