Rekato muutub - tere tulemast Insplay

Odoo CMS- Sample image floating

Rekato on mänguasjade hulgimüüjana 25 tegevusaasta jooksul toonud paljudesse kodudesse rõõmu, huvitavat ja arendavat ajaveetmist kogu perele. Selle aja jooksul on meid tuntud LEGO, Ravensburger, Revell, Tactic ja teiste kaubamärkide maaletoojana. Oleme toetanud mitmete populaarsete lauamängude eestindamist nagu Alias, iKnow jt. Meie valikus on üle mitmekümne lauamängu ja kokku üle 3300 erineva arendava mänguasja. Paljudes Eesti kodudes on vähemalt üks Rekato kaudu turule toodud mänguasi, lauamäng või pusle.


Rekato muutub

Viimase aasta jooksul on tunduvalt uuenenud Rekato poolt pakutav tootevalik. Lisandunud on robootika valdkonna tooted ja terviklahendused haridusklientidele. Näiteks 2016. aastal tarnisime Eestis üle 4000 programmeeritava roboti. Koolitasime sadu õpetajaid kasutama roboteid mänguliste õppevahenditena. Oleme robotite müügis muutunud Eesti turul suurimaks tegijaks ja esindame maailmakuulsaid kaubamärke nagu LEGO Education, Makeblock, TTS ja teised.


 


Seoses uude arenguetappi jõudmise ja muutunud ärisuundadega uueneb ka Rekato kaubamärk. Oma uue brändiga Insplay fokusseerime STEAM valdkonna oskuste arendamisele läbi mänguliste vahendite ja inspiratsiooni.


Insplay missioon on toetada kasvava põlvkonna STEAM oskuste omandamist ja uue innovatsioonilaine tekkimist Eestis.


Meie eesmärk on soodustada 21. sajandil nõutud oskuste lõimitud arendamist ja sünergia saavutamist teaduse, tehnoloogia, inseneeria, kunsti ning matemaatika valdkondades.


Meie uus bränd Insplay võtab kokku mõtteviisi, et mäng on inspireeriv ja arendav. Visuaalses identiteedis lähtusime origamis teostatud tuuleratta motiivist, mis on kujundatud mänguliselt ja kirka värvipaletiga. Uue kaubamärgi identiteedi lõi veebiagentuur Indie AD.


Meie juriidiliseks nimeks jääb OÜ Rekato, kes hakkab tegutsema edaspidi Insplay kaubamärgi alt. Kõik senised lepingud ja arveldused kehtivad samadel tingimustel ka edaspidi.


Seoses nime- ja logovahetusega värskendasime oma e-poodi, mis asub nüüd aadressil www.insplay.eu. Kõik rekato.ee veebipäringud ja e-mailid suunatakse edaspidi automaatselt ümber uuele aadressile.


Soovime oma praegustele klientidele ja partneritele meeldivat koostöö jätkumist ning ütleme uutele klientidele tere tulemast!