Naistepäeva kingiideed!

Odoo CMS- Sample image floating

Peagi on käes naistepäev ja on aeg näidata oma hoolimist ja armastust. Vaprad emad on sageli ületöötanud, üleväsinud ja selle juures üleloomulikult tublid.


Tihti öeldakse, et vaatamata suurest armastusest laste vastu, on lapsevanema parim preemia laste-vaba puhkus.


Selle võimaldamiseks oleme Insplays valinud parimad mänguasjad, mis haaravad kogu lapse tähelepanu ja pakuvat loovat ning arendavat ajaviidet tundideks.


Loe edasi, et teada saada, mis on 5 kõige kaasahaaravamat mänguasja.


1. Buki Teadus- ja avastamiskomplektid (alates 7. eluaastast)- Buki valikus on põnevaid teaduskomplekte, mille abil omandab laps elulisi teadmisi ja oskusi. Näiteks saab kuulide ja radade komplektiga õppida gravitatsiooni ja motoorikat. Valikusse kuuluvad veel laste lemmikud Lima komplektid ja dinosauruse fossiilide väljakaevamise komplektid.


Vaata Buki valikut ja leia allahindlused siit!


2. Joonistamise teel programmeeritav Ozobot. (alates 7. eluaastast) Ozobot on hea algus progemise õppimiseks juba enne kooli. Ozobot on väike ja tubli robot, millega saab kodeerida sama lihtsalt kui markeriga joonistades. Edasijõudnutele on ka mitmeid täiendavaid võimalusi. Võimalusi on arvukalt ja Ozobotiga saab osaleda mitmetel robootikavõistlustel nagu Robotex.


Vaatab Ozobot roboteid ja leia allahindlused siit!


3. LEGO Friends komplektid (alates 6. eluaastast) - Komplektidega ehitamine ja mängimine on lõbus. Kui see komplekt koosneb aga lemmikutest kangelastest, siis ei ole fantaasial piire ja aeg lendab mängides. Valikus on komplekte alates Star Wars filmidest ja Ninjago sõdalastest kuni keerukate LEGO Technicute ning armsate LEGO Friends seeriateni.


Vaata LEGO Friends valikut ja leia allahindlused siit!


4. 3D Disney pusleloss ja teised 3D pusled (alates 10. eluaastast) - Kuidas saada laps Pariisi Eiffeli torni imetlema või New Yorki Empire State Buildingut külastama ilma kodust lahkumata? Appi tõttavad 3D pusled! Laps saab ise kokku panna maailmakuulsaid ehitisi, Porsche 911 sportauto või kaunite hobustega hoiulaeka. Leia allolevalt lingilt ka eripakkumine 3D Disney Lossile.


Vaata Ravensburgeri 3D Disney lossi ja teisi 3D puslesid siit!


5. Revelli Raadioteel juhitavad (alates 2. eluaastast) sõidumasinad. Valikus on võimsaid maastureid, väikelaste ralliautosid ja isegi droone. Drooni ostes peab muidugi ettevaatlik olema, sest võib juhtuda, et laps vaatab mängimise asemel pealt kuidas pereisa drooni "testib" ;).


Vaata raadioteel juhitavaid ja leia allahindlused siit!


 


Loodan, et valikus oli midagi, mis ka teie pere lapsed kaasa haaravad ja arendavasse nutivabasse maailma tõmbavad.


Sinu Insplay