Millist Mölkky mängu valida?

Kuidas originaalne Mölkky õuemäng aitab hoida meie loodust?

Miks eelistada originaalset Mölkkyt?

 Eestis müüakse palju erinevaid Mölkky sarnaseid mänge. Toome siin välja peamised põhjused, miks peaksid eelistama Tacticu originaalset Mölkky viskemängu.

Soome kvaliteet

Iga originaalne Tacticu Mölkky komplekt on tehtud Soomes, Pori linnas. Soome kvaliteet tagab, et komplekt kestaks kaua. Paljud Mölkky omanikud on oma komplekte omanud 10+ aastat. Odavamate koopiate tegijad jätavad tagaplaanile kvaliteedi, head tavad ja meie planeedi heaolu.

Keskkonnasõbralik

Tacticu Mölkky komplektide tootmine on loodusesõbralik, kuna ettevõte kasutab puidutööstusest üle jäänud täispuitu. Lisaks ei kasutata tootmises kahjulikku keemiat. Kogu looduslik puit, mida Mölkky komplektide tootmiseks kasutatakse, tuleb jätkusuutlikest Soome metsadest ja tagatakse, et metsaelanikud saaksid oma kodus ausalt edasi elada. Mölkky komplektide tootmisprotsessi on tunnustatud ja 2015. aastal võitis Mölkky “Aasta loodusesõbralik mänguasi”. 


Kauakestev

Odavamate viskemängude kurnidele on numbrid trükitud akrüülvärviga, mis kulub kiirelt. Akrüülvärv on on vähe-teatud mikroplastiku tekitaja. Värvi kuivamine ja selle purunemine tekitab pisikesi plastikosakesi, mis võivad meie veekogudesse sattuda või ladestuda mulda. Need osakesed lõpetavad oma teekonna meie kehades. Kõige parem näide värvi pudenemisest on Tallinna punased rattateed, mis ei kannatanud ühte talvegi ära. Tacticu Mölkky kurnidel on numbrid ja ka kasti nimi sisse põletatud, mis on looduslikum protsess ja kestab kauem.