Insplay RoboOlümpia 2021

Osale ägedal veebipõhisel robootika väljakutsel!

Paljud õpetajad on häälekalt nõudnud uut RoboOlümpiat. Meil on hea meel teada anda, et see aeg on käes ja algab uus Insplay RoboOlümpia 2021. Väljakutses saavad 4-14. aastased lapsed ja noored panna end taas lõbusal moel proovile probleemide lahendamises, koostööoskuses ning loovuses. RoboOlümpia on heaks alguseks robootikahuvi loomisel. Ootame osalema kõiki haridusasutusi, huviringe ja nutiperesid.


Kuidas osaleda?

Insplay RoboOlümpial osalemine on lihtne ja jõukohane kõigile lastele ning noortele üle Eesti. Vaja läheb sobilikku progetavat robotit ja 2-5 liikmelist tiimi koos ringijuhist või lapsevanemast juhendajaga.


Tiimi osalustasu on 7€, selle summa eest võib tiim osaleda kõikidel missioonidel. Tutvu lähemalt missioonide ja reeglitega. Kui jääd hätta, siis anna endast julgelt märku.


Registreeri oma tiim enne 24. oktoobrit, sest kõikide varajaste registreerujate vahel loosime välja ThinkFun Robotkilpkonnade lauamängu (algtase) ja ThinkFun Vooluahela labürint (kesktase ja edasijõudnud). Perede vahel loosime välja 3x Robotex 2021 festivali perepääset! 

Tiimi registreerimisel ei pea missioon valmis olema, missiooni lahendust saab muuta kuni väljakutse lõpptähtajani, mis on 21. november 2021 (23:59)! 


Tutvu väljakutsega


4000+€
AUHINNAFOND

Lisaks Hariduse ja Perede esimesele kohale on auhinnad välja pannud meie partnerid. 


Pärnu, Tartu ja Tallinna koolidele ja lasteaedadele on Linnavalitsuselt/ Haridusametilt eriauhinnad.

Lisaks toetavad RoboOlümpiat Harno ja Robotex.

18
MISSIOONI

Jõukohane missioon igale vanuseastmele!



18 eri tasemele missiooni on koostatud õpetajate poolt, kes kasutavad roboteid oma töös igapäevaselt.  

14
ROBOTIT

RoboOlümpial saab osaleda 14 erineva robotiga.



Leia endale sobilik programmeeritav haridusrobot koju või haridusasutusse.

Roboolümpia 2019 tagasivaade

Eelmisel RoboOlümpial osales 270 tiimi ja kokku 1050 last/noort. Juhendajate tagasiside järgi toetas osalemine suurepäraselt koostööoskuse ja loovuse arendamist.


Koolieelikute 4-liikmeline võistkond võttis osa RoboOlümpia Blue-Bot`i missioonist. Võistlusväljaku ja kostüümide tegemine õnnestus lastel väga hästi. Roboti juhtimiseks kasutasime käsulauda ja see tegi ülesande keerulisemaks, sest lastele oli käsulaua kasutamine uus kogemus. Ajalist pikkust lisas see, et lapsed juhtisid Blue-Boti korda mööda (ise valisid, millist spordiala soovivad). Missiooni lõppedes olid lapsed väga rahul ja õnnelikud, et said ülesandega hakkama!

Tallinna Lauliku Lasteaed #roboolümpia

Odoo text and image block