Avantise Maailm

Virtuaalreaalsusele suunatud teemapark

ClassVR on oma suure materjalikoguga igas ainetunnis abistav kaaslane. Võimalus on külastada erinevate riikide pealinnasid, käia kaugete maade vürtsiturgudel, näha erinevaid tantsustiile, tutvuda inimese anatoomiaga, geomeetriliste kujunditega ja väga palju muud... ja kõike seda klassiruumist väljumata ning pikki lennutunde kulutamata. 

Nüüd on Avantis tulnud välja aga uue suurepärase teemapargiga - Avantise Maailm on jaotatud kuueks erinevaks maailmaks ja 30.juunini on kolm neist täiesti tasuta saadaval.  Ringreis läbi aja, Teadusemaailm ja Kaasahaarav planeet Maa. Ringreisil läbi aja saavad õpilased tutvuda inimestega eluoluga, kes elasid enne meid. Teadusemaailm on hea viis teadasaamiseks, kuidas asjad töötavad. Kaasahaarav planeet Maa annab suurepärase võimaluse ringireisimiseks erinevates maakera paikades klassiruumist väljumata.

Võimalik juhendamine ka läbi veebi

Kui Sul on juba virtuaalreaalsuse klassiruumikomplekt koolis olemas ja ei ole veel teemaparki oma ClassVR Portaali laadinud, siis küsi abi, sest see on elamus, millest ei taha ilma jääda.

Kui Sul ei ole peaseadmeid, aga tahad näha kui palju erinevat materjali on võimalik prillidesse sisse laadida ning kui lihtne on neid kasutada, siis ära oota homset ja kirjuta meile kohe! 


Avantise Maailma BETA versiooni kasutajaks saad registreerida SIIN.

Virtuaalreaalsuse peaseadmete CLassVR koolitus Pernova Hariduskeskusele
ClassVR

Nii nagu ClassVR Portaalil on olemas tunnikavad, on ka Avantise Maailma iga maailmaga on kaasas põhjalik õppematerjalide komplekt. Õpilased saavad iga õppetsooni ja stseeni eesmärgiga uurida, järgides seatud haridustegevusi ja proovides oma teadmisi läbi lühikeste viktoriinide.


Veebisaidi kaudu pääsevad õpilased tegevustele ja viktoriinidele juurde igal pool ja igas seadmes - see sobib suurepäraselt kaugõppeks ning kodutööde tegemiseks.