Veebiseminar: kuidas panna robootika lasteaias tööle?

      Odoo CMS- Sample image floating

      Kas teie lasteaed soovib olla robootika õppevahendite kasutamises edukam? Tallinna Kullatera lasteaed on tuntud haridusrobootika rakendajana, kes on suutnud nende mänguliste õppevahendite kasutusse kaasata kogu kollektiivi ja lapsevanemad. Majas tegutseb robootika innovatsioonilabor, mis on võimaldanud paljudel teistel lasteaedadel käia vaatamas ja veenduda, kui põnev on kaasaegne õppe- ja kasvatustegevus tänu robootiliste ning nutikate vahendite kasutamisele.

      Tasuta veebiseminaril jagab Kullatera lasteaed oma aastatepikkust kogemust.

      • Kuidas kõik sai alguse ja meie parimad praktikad - mida, kuidas ja miks me teeme

      • Kuidas jääd murda ja kõiki õpetajaid kaasata robootikasse?

      • Näited, kuidas robootika vahendeid lõimida õppetegevustesse

      Meie populaarsemad robootikavahendid ja kasutusnäited (Bee/Blue-Bot, mTiny, Dash, Sphero, WeDo 2, Ozobot)

      Kogemusi jagavad:

      • Jana Süving, õppealajuhataja - Jana on olnud Kullatera lasteaia Roboaia loomise juures, viinud läbi koolitusi nii suurtele kui väikestele ja innustanud õpetajaid kasutama nutikaid vahendeid tegutsemises lastega.
      • Signe Liblikmann, õpetaja - Signe kasutab robootilisi ja nutikaid vahendeid iganädalaselt 3-4 aastaste lastega. Lisaks on Signe valmistanud mitmeid huvitavaid mängualuseid nutikatele vahenditele ning jagab hea meelega oma kogemusi nii lasteaia siseselt kui erinevates FB gruppides.
      • Meril Mädamürk, õpetaja - Meril on tubli ja nutikas noor õpetaja, kes hakkas robootilisi vahendeid kasutama kohe kui Kullatera lasteaeda tööle tuli. Tema ideed on alati kaasahaaravad ning huvitavad lastele ja täiskasvanutele. 

      Videosalvestus: