LEGO BricQ Motion Prime

Distantsõpe LEGO abil

Mõeldes distantsõppe vajadustele on LEGO Education loonud uued klotsikomplektid - BricQ Motion Essential ja BricQ Motion Prime. BricQ klotse kokku pannes õpivad lapsed sportimist läbi mängides füüsikaseaduseid. Lihtsamalt öeldes on klotsidega võimalik ehitada erinevate spordialadega seonduvaid tegevusi ja õppida Newtoni seaduseid - mehaanika põhiseaduseid. Newtoni seadused on head üldistamiseks, sest lubavad arvutada paljude erisuguste süsteemide liikumisi olenemata sellest, mis tüüpi jõude vaadeldakse. Mõjuvateks jõududeks võivad olla raskusjõud, hõõrdejõud, elastsusjõud või elektromagnetiline jõud. Uuritavad süsteemid võivad olla oma mõõtmeteltki erinevad – puutume ju argielus kokku esemete ja olenditega, kelle liikumised alluvad kõik Newtoni seadustele. LEGO Education BricQ Motion Prime klotsid pakuvadki lihtsaid praktilisi õppekogemusi nii, et tehnoloogiat ei ole vaja kaasata.

 
 

LEGO BricQ Motion Prime on mõeldud klassiruumi ja sobib ideaalselt distantsõppes kasutamiseks. Ühe suure komplektiga on kaasas 12 personaalset õppekarpi, et õpilased saaksid need koju kaasa võtta. Uued tehnoloogilised vahendid on andnud võimaluse tuua õpe õppija juurde koju ja kaasata õpilane tundi ka siis, kui ta on klassist eemal.

LEGO BricQ klotsid leiad meie e-poest. Hariduskliendile kehtivad jaehindadest soodsamad hinnad. Küsi ka hinnapakkumist !

LEGO Education BricQ Motion Prime põhikomplekt on mõeldud lastele alates kümnendast eluaastast. LEGO® Education BricQ Motion Prime kaasab põhikooli MATIK-õppesse. BricQ Motion põhikomplekt pakub lihtsaid praktilisi õppimiskogemusi, ilma et oleks vaja kaasata tehnoloogiat. LEGO klotse liikuma pannes kogevad õpilased lahedat “Ahaa” efekti.

Üks komplekt sobib hästi kahe lapse peale õppetegevuse läbiviimiseks.