mTiny oskab nüüd kirjutada ja joonistada

Tutvume Makeblocki mTiny uute võimalustega

mTiny disainimisel on tuginetud multiintelligentsuse teooriale (Howard Gardneri poolt 1983. aastal esitatud vaimsete võimete paljususe teooria). Loogilise mõtlemise ja probleemide lahendamise oskusi saab arendada interaktiivsete mängude abil, mis kaasavad lapsi sellises tempos, milleks nad võimelised on.


mTiny avastajakomplekti abil on väga hea tutvuda 21. sajandi oskustega. mTiny sobib sotsiaal-emotsionaalsete oskuste, keeleteaduse, matemaatika ja palju muu õppimiseks. Lapsed harjutavad oma loogilise mõtlemise ja probleemide lahendamise oskusi interaktiivsete ekraanivabade tundide abil, mis on välja töötatud noorte õppijate konkreetsetele vajadustele vastamiseks. mTiny avastajakomplekt täidab päeva lõbusa ja ainulaadse tegevusega.

Odoo pildi ja tekstiblokid

mTiny on lastele ohutu


  • Valmistatud mittetoksilistest materjalidest

  • Puuduvad teravad nurgad

  • Vastupidav ja kannatab kergemaid kukkumisi

  • Markereid saab täiskasvanute järelevalve all hõlpsasti paigaldada

mTiny on tohutult armas robot. Tal on kaasas juhtpliiats ning koodikaardid. Nende abil on väga lihtne alustada programmeerimisõpet. Lisaks kuulub komplekti juurde suur puslematt ja õpetlik juturaamat. Lapsed saavad õppida programmeerimise algtõdesid just nendele mõeldud robotiga. Hästi positiivne on see, et nad ei vaja õppimiseks ekraani. mTiny kasutab küll tehnoloogiat, aga puudub internet, ei ole telefone ega tahvelarvuteid. Lihtsalt üks vahva interaktiivne robot koos lõbusate emotsioonikaatide, heliefektide ja joonistuspliiatsitega, mida lastel on lihtne õppida. 


Tõenäoliselt ei ole olemas lasteaeda, kes ei teaks sellest nunnust pandast mitte midagi. mTiny oma lihtsate koodikaartidega, vahvate emotsioonidega ning eluliste ja lustakate rollimängudega on võitnud juba kõikide südamed. Nüüd on võimalik talle lisada ka pisikesed vildikad sisse ja koodikaartide abil joonistab ta osavalt lastele ette kujundid. Suuremad lapsed saavad aga tähti õppida tänu tähestikukaardile. 


mTiny avastajakomplekti leiad meie E-poest